Ekonomi

Pazar Sonrası Faaliyet: Akamai Technologies, Unity Software, Macrogenics ve Diğerleri

Piyasa Kapanışından Sonra Hisse Senedi Fiyat Değişimleri:

Akamai Technologies (AKAM), şirketin ikinci çeyrek ve tüm yıl için beklenenden daha düşük gelir ve kazanç tahminleri sunmasının ardından %9 oranında düşüş gösterdi.

Array Technologies Inc. (ARRY), şirketin analistlerin tahminlerini aşan ilk çeyrek kazançlarını bildirmesinin ardından %8 artış gösterdi.

Macrogenics (MGNX), hormonal tedaviye artık yanıt vermeyen ilerlemiş prostat kanserinin tedavisi için vobra duo’yu içeren TAMARACK denemesinden elde edilen güvenlik ve ilk etkinlik verileri hakkında bir güncelleme sağladıktan sonra %52 oranında azaldı.

Sweetgreen (SG), şirketin ilk çeyrek için karşılaştırılabilir mağaza satışlarında %5’lik bir artış bildirmesinin ardından %4 oranında artış gösterdi. Şirket ayrıca tüm yıl için karşılaştırılabilir mağaza satışları tahminlerini de yükseltti.

Natera (NTRA), şirketin ilk çeyrek gelirinin tahminleri aştığını ve tüm yıl için gelir tahminini artırdığını açıklamasının ardından %11 artış gösterdi.

JFrog Ltd. (FROG), şirketin ilk çeyrekte beklenenden daha iyi hisse başına kazanç ve gelir bildirmesine rağmen %7,5 oranında düşüş gösterdi. Ancak şirketin ileriye dönük finansal projeksiyonları yatırımcıların beklentilerini karşılamadı.

Progyny (PGNY), şirketin tüm yıl için gelir tahminini düşürmesinin ardından %20 oranında değer kaybetti.

Unity Software Inc. (U), şirketin ilk çeyrek için karışık sonuçlar bildirmesi ve rehberlik sağlamasının ardından %3 oranında düştü. Şirket yönetimi, çeyrek performansını beklentileriyle tutarlı olarak nitelendirdi.

Bu makale yapay zeka yardımıyla oluşturulmuş, çevrilmiş ve bir editör tarafından gözden geçirilmiştir. Daha fazla bilgi için Hüküm ve Koşullarımıza bakınız.

haber-ergani.com.tr

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

-
Başa dön tuşu